Doneer aan 113 Fonds Zelfmoordpreventie

Doneer aan 113 Fonds Zelfmoordpreventie

Niemand in Nederland mag eenzaam en radeloos sterven door suïcide. Maar nog steeds sterven er dagelijks gemiddeld 5 mensen op deze manier. Daarom zet 113 Zelfmoordpreventie alle mogelijke middelen in om suïcide te voorkomen. Jouw hulp hebben we daarbij hard nodig. Met het aanvragen van een plaquette voor een 1K Z1E J3-bankje doe je een belangrijke bijdrage. Want zo’n bankje laat zien dat je met een goed gesprek een leven kan redden. Hoe meer bankjes, hoe beter. Daarom zijn de plaquettes gratis.

Wil je toch graag een bedrag doneren aan het 113 Fonds Zelfmoordpreventie? Dan is dat zeer welkom. Met jouw donatie worden projecten mogelijk die zonder jouw hulp niet gerealiseerd kunnen worden. Je doet dus een nog grotere bijdrage aan het voorkomen van suïcide.

Help jij mee aan een land waar niemand eenzaam en radeloos sterft aan zelfdoding? Maak dan je keuze hoe en hoeveel jij wilt doneren.

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer