Doneer aan 113 Fonds Zelfmoordpreventie

Doneer aan 113 Fonds Zelfmoordpreventie

Iedere dag overlijden er in Nederland gemiddeld ruim 5 mensen door suïcide. 

113 Zelfmoordpreventie heeft als missie dat niemand in Nederland eenzaam en radeloos hoeft te sterven door suïcide. Dat kunnen we niet alleen, dat kan alleen samen.

Uit onderzoek weten we dat mensen vaak niet dood willen, maar simpelweg geen andere uitweg meer zien. 113 heeft een hulplijn, mensen met suïcidale gedachten kunnen dag en nacht anoniem bellen of chatten. Doel van de hulplijn is het bieden van hulp en advies op het moment dat het nodig is, voor iedereen die het nodig heeft. Daarnaast onderzoekt en ontwikkelt 113, samen met vele andere organisaties, nieuwe methoden voor suïcidepreventie die vervolgens in de samenleving worden toegepast.

Jouw donatie komt ten gunste van het 113 Fonds Zelfmoordpreventie, dat onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt die cruciaal zijn voor het dichterbij brengen van onze missie, maar niet vanuit onze basisfinanciering kunnen worden bekostigd.

Met jouw donatie draag je bij aan suïcidepreventie en maak je projecten mogelijk die zonder jouw hulp niet gerealiseerd worden. 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer