Doneer aan 113 Zelfmoordpreventie

Doneer aan 113 Zelfmoordpreventie

113 Zelfmoordpreventie heeft als missie dat niemand in Nederland eenzaam en radeloos hoeft te sterven door suïcide. Dat kunnen we niet alleen, dat kan alleen samen.

Leo van Schaick en Leanne Beukers hebben als doel voor jullie donatie gekozen voor een nabestaanden onderzoek naar suïcide. Met name gericht op onderzoek bij nabestaanden van jongeren. Leo en Leanne hebben daarbij aangegeven dat ze het totaalbedrag van de donaties willen weten, niet de individuele donaties.

Samen met nabestaanden reconstrueren onderzoekers de zelfdoding van begin tot het eind vaak met materialen (laptop, dagboek, afscheidsbrief) die pas na de zelfdoding zijn gevonden. Doel is zoveel mogelijk leren van elke suïcide, data verzamelen, patronen herkennen, nieuwe interventies ontwikkelen.

De resultaten van de vragenlijsten en interviews dragen bij aan onze kennis en helpen ons te blijven leren. Bijvoorbeeld over hoe en op welke momenten we het best kunnen uitreiken naar mensen met suïcidaliteit of welke maatregelen we kunnen nemen als maatschappij.

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer